sunnuntai 24. helmikuuta 2013

MESSUSÄÄTÖÄ JA INFOA

Tämän viikonlopun olen säätänyt ja pähkinyt ja valmistellut ja ressannutkin jo vähän tulevia ensi viikonlopun kässämessuja. On se vaan niin jännää kun on ekat kyseessä! :D Pettymyksekseni olen todennut myös, että muualla kokopäivätyössä käyvän aika ei vaan riitä kaikkeen tuunaamiseen ja hiomiseen mitä oli suurissa visioissani. :/ Mutta niillä mennään mitä keretään! :)

Päätin jo aikaa sitten, jotta minen mitään tylsiä valmiita (ja kalliita) messupöytiä ota! Siispä rehellisesti käänsin päivätöistä pari puulavaa ja tuunasin ne valmiiksi varastossa olleella maalillani. Eikös mätsääkin hienosti meidän seiniin? No johtuu ehkä siitä, että tuo turkoosi maali ON seinämaalia, jota jäi viime keväänä jäljelle. :) Äskön poikkesin vielä Ikeasta pyörät lavan alle, jotta tulevaisuudessa saapi toimia joko sohvapöytänä tai sitten parvekkeella kesällä.


Sitten sitä infoa! Eli koska viikon päästä olen messuilla tuotteitteni kanssa, on nettiputiikki loppuviikosta kiinni. 

Tulevalla viikolla postittelen tilauksia viimeisen kerran keskiviikkona 27.2. Siihen ehtivät tiistaina klo 18 mennessä tehdyt tilaukset.

Nettiputiikki on kiinni ainakin perjantaista 1.3. sunnuntaihin 3.3. En ole aivan satavarma vielä, että koska ehdin laittamaan saldot kuntoon messujen jälkeen, mutta todennäköisesti siinä alkuviikosta eli sunnuntain 3.3. jälkeen. 

Muistuttelen vielä myös messuarvonnasta!!! *Klikklik* ja osallistumaan! :)

Sitten vielä muistutuksena Succaplokkien ilmaisesta toimituksesta aina helmikuun loppuun asti! Eli tiistaina jos viimeistään tilaa mitä tahansa succaplokkia, niin ei tarvitse maksaa postipaten kuluja. :)

Nyt täytyy jatkaa tohinoita, sillä mun messuassarin messubolero on vielä kesken puikoilla... Sommoro!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti