tiistai 5. maaliskuuta 2013

MESSURAPSAA JA UUTUUKSIA

Huh touhotukselle! Nyt on Wanhan Sataman kässämessut messuiltu! Kivaa oli ja odotukset ylittyivät. Meitsi on aivan totaalisen rättipoikkipinoon. Vieläkin. Perjantaista sunnuntaihin oltiin menossa aamusta iltamyöhään. Eilen sitten reippaana aamulla päivätöihin. Noot! :D


Paljon jäi suunnitelmista vielä toteuttamatta, enkä ollut ihan täysin tyytyväinen osastooni. Mutta ei se mitään, opitaan tästä harjoituskerrasta ja syksyllä sitten uusiksi! Nyt on onneksi puoli vuotta taas aikaa valmistautua. :)


Koottuja lausahduksia messuilta. "Hei tuolla on sitä bambua nyt!" "Mitä tästä nokkosesta ja hampusta oikein voi tehdä?" "Ihana pöllö!" Ja Baawon ohjeethan tekivät kauppansa. Niin ja vaahtokarkit kanssa. :)


Messuassarillekin valmistui ajoissa helpoin bolero ikinä. Se innostui neulomisesta ja bolerosta niin kovin, että aloitti messuilla ihan itse oman helpoimman boleronsa ikinä. Vaikka on aina ollut heppatyttö, eikä mikään kässätyttö. Oonkohan mä aivopessyt tarpeeksi vai onko se sitä kun aletaan muistuttaa toisiaan...  Joskus meitä on luultu siskoksiksi. Tällä kertaa meitä luultiin kaksosiksi. o_0


Kun messuodotukset olivat täyttyneet, uskaltauduin itsekin vähän shoppailemaan. Ensimmäisenä suuntasin tottakai Teippitarhan osastolle. Nää on vaan niin ihania! Messuassarin mielestä nää on tosin vaan teippejä...


Mun sisäinen Gaudini on jo pitkään vaatinut ulospääsyään! Viime syksynä hankin himoison saviruukun, joka odottaa mun ekaa mosaiikkitaideteostani. Ninkusta tämän ekan taulun tyyliin... MosaiikkiMiljöö tarjosi sopivaa matskua.


Iih, lankakauppiaan uusi ja ikioma teemaan sopiva kahvimuki!!! Miul todellakin on neuloosi! :D Koukuttavia ovat nuo virkkuset.


Sitten niitä uutuuksia! Nyt on nettiputiikkiinkin saapunut hamppu- ja nokkoslankaa. Vasemmalla kuvassa hamppu ja oikealla nokkonen. Nettiputiikista voi lukea jo vinkkejä eri käyttötarkoituksiin. Teen näistä vielä erillisen postauksen, kunhan pääpiuhani taas lyhenevät normipituuteensa...


Eri villiin saapui myös uusia värejä. Oma lempparini on luonnollisesti tuo turkoosi! :) Messuhitiksi näytti kuitenkin muodostuvan hieman korallinpunainen väri.

Jaahans, se olisi tältä päivältä tässä. Eihän tässä ole töitä pakerrettukaan kuin melkein kellon ympäri. Ensi viikonloppuna vedän sitten lonkkaa! Tai neulon hampusta partsille mattoa... Ja varailen uusia messuja... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti