perjantai 17. toukokuuta 2013

BLOGI 1 VEE :)

Tänään La Mimmiita -blogi on ollut vuoden olemassa! Onnea sille - ja mulle jaksamisesta. :D Siispä vähän muisteloa ja highlighteja ja sitten vielä vähän muuta infoa.

Nämä kaksi olivat blogin ekoja tekeleitä. Olen tykännyt kovasti kumpaisestakin. Ihan mun värisiäkin. :)


Sit mä oon vähän korutehtaillut.... Tätä simpukkakorua oon käyttänyt kovasti. Lempivärit tässäkin! :)


Partsijutskat on taas ajankohtaisesti lähellä sydäntä. Toisesta blogistani voi vilkaista, kuinka laitoin tänään siementä vakoon... ;)


Kultaclutcheja mä olen tehtaillut kaksinkappalein. Tykkään! Ja niin tykkää kaverikin, jonka clutch mulla on edelleen korjauksen alla...kröhöm...


Sit mä virkkasin kokonaisen puullisen kukkasia sun muita Knit 'n' Tagiin... Huippu tapahtuma. Odottelen uutta... :) Tuo postaus on muuten ollut blogin neljänneksi suosituin.


Superiisi villapaita onkin ollut sitten sijalla kolme katsotuimmissa. Tykkään kyllä itsekin kovasti.


Hopeasijalla - tadaa - purkkapallotuubihuivi! Veikkaan villisti, että kaikkia tuubihuivin ohjetta googlanneita tuo ei ole miellyttänyt... :D


Ja all time winner is HELPOIN BOLERO IKINÄ! :) Yllättävästi tämä taas ei ole ollut oma suosikkini.

 
Mietin kuumeisesti, että mikä olisi oma ultimatesupersuosikkini. Ja kyllä se vaan viimeisen vuoden aikana on tainnut olla tämä musta lenkkivirkattu hapsuliivi! On se vaan niin PÄHEE (vaikka musta onkin)!!! :D


Sitten vielä sitä infoluontoista asiaa. IHAN KAIKKI langat ja muutkin tuotteet on nyt ALE - REBAJAS - SALE!!!! Blogin ja lankakaupan synttäreiden kunniaksi. Ja tätä iloa kestää aina ensi maanantaihin 20.5. asti!

Shopshopshop siis!  :)


3 kommenttia:

 1. Hei, yksi kyssäri Whipped Cream -langasta: irtoaako langasta "hötöjä" kuinka helposti? Siinä olisi täydellinen lanka talvitakkini kaveriksi, mutta takki on sitä mallia, että se imaisee itseensä kaikki karvat ja kuidut mitä lähistöllä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä todeta, että irtoaa siitä tosiaan jonkin verran "karvaa", kun on mohairia niinkin paljon langassa. :/ Esim. villakangastakki imaisee itseensä kyllä sitä mohairia.

   Poista
 2. Onnea 1-vuotiaalle! Ihania juttuja olet tehnyt :)

  VastaaPoista