perjantai 3. toukokuuta 2013

SIKSAK-HUIVI LINTSILLÄ

Onpas sitä tovi päässyt vierähtämään edellisestä kerrasta blogin puolella! Syytän ihan surutta siitä päivätyötäni, joka on kuukauden päivät ollut lievästi ilmaistuna haasteita täynnä. Viikko sitten tuli kuitenkin jotain valmistakin, kun päättelin pitkään tekeillä olleen siksak-huivini viimeiset langanpätkät junassa matkalla Helsinkiin.

Oli jotenkin symppistä, kun vieressäni istunut keski-ikäinen nainen oli selkeästi istunut junassa pitkään tekemättä mitään. Kun kaivoin oman työni esille, tohti nainenkin kaivaa kutileensa ja ryhtyä neulomaan. :)


Olin siis matkalla Helsinkiin viettämään tyttöjen viikonloppua. Lauantaina kurvasimme Lintsille. Noin niinkuin kuvaannollisesti - oikeasti kävelimme. Oli meinaan mun ja siksak-huivin ihka eka kerta Linnanmäellä. Särkänniemen kupeessa kasvaneena ei ole tosiaan tullut käytyä muissa huvipuistoissa Suomessa. Mikä turisti! :)


Huivin ohje on siis tammikuun Suuri Käsityö -lehdestä. Tosin moderoin sitä vähän. Raidatkin on ihan miltä-nyt-kulloinkin-sattui-tuntumaan-järjestyksessä. Lankana bambulanka neljässä eri värissä.

 
Tälle viikonlopulle olisi luvassa vähän juhla-asusteen väkästämistä ensi viikon synttärijuhlallisuuksiin. Meitsi ja La Mimmiita juhlii nimittäin kumpikin synttäreitään silloin. Ehkä jotain pientä extrakivaa lankakaupankin puolella luvassa... :)

2 kommenttia:

  1. Ihana huivi! Varmasti oli vaivan arvoinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli siitä kyllä aika kiva. Tosin mietin, että tuliko liian lyhyt... mutta olkoot! :)

      Poista