sunnuntai 23. elokuuta 2015

VIRKATTU ISOÄIDINNELIÖPEITTO VAUVALLE

Tämä peitto oli mun ensimmäinen tekeleeni tulevalle minionille. Olin vaan niin tohkeissani tuosta edellisen postauksen haalarista, että halusin julkaista sen ensin. On tämäkin mun mielestä ihana! Tulee muistot mieleen kesäkuiselta Euroopan tourneeltamme kun virkkasin autossa näitä neliöitä. Kummasti hurahti huomaamatta useiden satojen kilometrien välimatkat ja autobahnojen 200km/h-ajonopeudet. 


Tämä ristikuvio on mun mielestä ihana ja tekee isoäidinneliöille sopivasti modernin naamahissin eli faceliftin. :) Valitettavasti en ole tätä kuitenkaan itse keksinyt. Olen bongannut tämän kuvioinnin alunperin Ida Interiorin blogista, mutta myös Muita ihania -blogissa olen tätä nähnyt. En tiedä kumpi - vai kumpikaan - tämän on keksinyt, joten varmuuden vuoksi maininta kummastakin. Olen mitoittanut tämän peiton pinnasänkyä varten, mutta saa nähdä mihin käyttötarkoitukseen se lopulta päätyy. Olisi melkein tehnyt mieli tehdä tästä isompi koko perheen torkkupeitto sohvalle, mutta valitettavasti noita kaikkia värejä ei enää löydy. Novita on ilmeisesti joko päättänyt lopettaa tuon Woolin valmistuksen tai ainakin vaihtanut värejä. Noh, riittäään näitä rojekteja ilmankin... :)


2 kommenttia:

  1. Tosi ihana peitto! :) Itsellänikin juuri työn alla vauvanpeitto Novitan Woolista , jota hamstrasin kun kerran tarjouksessa oli... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Harmittaa kun en ole löytänyt yhtä värikästä lankavaihtoehtoa Novitalta. Ipanassa on kyllä värejä, mutta periaatteesta en suostu neulomaan akryylilangasta.

      Poista