lauantai 26. syyskuuta 2015

DIY JOULUKORTTEJA

Eikös syyskuun loppu ole ihan hyvä aika aloittaa jouluvalmistelut - niin kuin esimerkiksi joulukorttien askartelu??? :D Onhan mulla toki se tekosyy olemassa, että ei koskaan tiedä koska vauva päättää putkahtaa maailmaan ja sitten ei ehkä päällimmäisenä ole mielessä enää joulukortit.


Toinen syy on se, että mulle on kertynyt aika paljon askartelumatskua ja hinkusin päästä testailemaan niitä. Mistä tuli mieleeni muistuttaa mattijamaijamyöhäisiä, jotta tämän illan ehtii vielä osallistumaan Loihdi-askartelutuotteiden arvontaa! *klik klik*


Näistä korteista tuli omia suosikkejani. Vaikkei nämä kai ihan siitä perinteisimmästä ja jouluisimmasta päästä ole. Muhun vaan iskee pastellivärit sekä musta ja valkoinen. Niin ja glitteritski! :D


Joulusukat on askartelupapruista tehty (Sinelli + Prisma). Kantapäissä on pyöreistä pitsikoristeista leikattua tarraa. Minipyykkipojat ovat Loihdi-tuotteita. Puiset napit ja kankainen pitsiteippi meidän firman vanhalla ilmeellä olevia askartelujuttuja. Tekstit Dymolla ja korttipohjat sieltä sun täältä.


Tästä mustavalkoisesta glitteripohjaisesta kortista tuli ehkä mun suosikki! Ylläri.


Sitten tein tämmöisiä vähän perinteisemmän ja jouluisemman näköisiä versioita. God Jul -teksti on washiteippiä. Muut tekstit ja joulusukat on leikattu askartelupaperista. Näitä tulossa Loihdi-sarjaan myös. Ja noita pyörylätarroja kans. 


Huomenna jatkuu joulukorttitehtailu, mutta vähän eri teemalla vaan! :)

6 kommenttia:

 1. No kyllä, just hyvä aika joulukorttiaskarteluun :D Itse ennätin viime vuonna juuri ja juuri ennen meidän pirpanan syntymää saada kortit tehtyä, kun päättikin syntyä hieman odotettua aiemmin. Eipä kyllä olisi enää synnytyksen jälkeen paljon joulukortteja ehtinyt väsäämään.
  Kauniita joulutervehdyksiä oletkin tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mäkin ajattelin, että nyt pitää takoa kun minä ja vauva ollaan vielä yhtenä kappaleena. :D Viikon päästä alkaakin jo mammaloma, mutta on mulla sillekin ajalle ihan tarpeeksi diy-projekteja jonossa. :)

   Poista
 2. Tosi kauniita kortteja. Paremmin jää varmasti saajalle mieleen tuollaiset ei-niin-perinteisen väriset kortit. Kyllä joulu voi olla minkävärinen vain. Täällä tehtiin kans just tyttären (3v.) kanssa ensimmäisiä joulukortteja ja hän halusi niihin ehdottomasti violetin enkelin ja violetteja lumihiutaleita. No, semmoisia sit tehtiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Tänään valmistui vielä lisää ei-niin-perinteisiä-kortteja, mutta toisaalta se tavallisuudesta poikkeaminen onkin ehkä kivointa. Violetti enkeli ja lumihiutaleet kuulostaa mun mielestä tosi kauniilta! Aina itse tehty kortti kaupan valmiin voittaa kuitenkin. :)

   Poista
 3. Hitsi, miten kivoja! Mullakin pitäisi tänä vuonna aloittaa joulukorttien askartelu ajoissa...muuten ne jää vielä tekemättä!

  VastaaPoista
 4. Mulla on jäänyt tekemättä niiiiiiin monena vuonna. Periaatteesta en lähettele kaupan valmiskortteja ja jos omia ei ole, niin kaverit ja sukulaiset on saaneet vaan tekstarit. :D

  VastaaPoista