sunnuntai 27. syyskuuta 2015

DIY JOULUPOROSIA

Joulukorttipajani jatkoi pyörimistään vielä tänäänkin. Eilen valmistui joulusukkasia ja tänään porosia. Tykkään näistä ehkä vielä enemmän kun eilisistä korteista. Jotenkin kivan minimalistisia mutta samaan aikaan glitteritskisiä mun makuuni. :) Korttipohjat ovat glitteripahvia ja porot on leikattu glitterisoftislevystä, jossa on tarra takana. (Loihdi-tuote myös.) Kiva kun sai kätsysti kolmiulotteisia kuvioita, eikä tarvinnut kuitenkaan leikkiä 3D-tarrapaloilla, kuten eilisissä korteissa. Ja keksin kerrankin glitterisoftikselle jotain käyttöä - muutakin kuin sambapuvuissa! :)


Tämä musta poronen pinkillä pohjalla oli mun suosikkini. Jotenkin tuli heti yksi ihminen mieleen, kenen näköinen tämä on ja tulee kolahtamaan hänen luukustaan. :) Tuo lilapohjainen on vähän enemmän lasten versio askartelusilmineen.


Sitten piti vielä porostella tällaisia lahjapussukoita. Nämä saavat sisäänsä lähempänä joulua ihania Tallipihan artesaanisia Suklaapuodin suklahia. Nams. :P Leikkelin pikkupaperipussukkan suuta vähän pyöryläksi. Sitten vaan askartelupahvista sarvet pikkupyykkäreillä kiinni. Niin ja silmät ja punakuono kans.


Loihdi-arvonnan voittajakin tuli arvottua! Pussukallisen askartelutuotteita tulee saamaan nimimerkki "Amelia". Ainakin massoja ja kangastussit tulee putkahtamaan postilaatikkoon - ja muuta yllärimukavaa. :) 

Kiitos vielä kovasti kommenteista kaikille. Oli kiva lukea teidän vastauksia ja tuotesuosikkeja. Tästä on hyvä jatkaa mun työkamujen kun minä poistun mammalomille ensi viikon jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti