sunnuntai 12. elokuuta 2012

LOK(G)OILUA

Nyt on lokoiltu mökillä ja logoiltu Knit 'n' Tagiin. Viikonloppu oli oikein leppoisa. Leppoisaa olinkin vaihteeksi vailla. Ruokana oli hyvän vaimon helpot herkut. Eli kaupasta ostettuja kanttarelleja, sekä anopin keräämistä marjoista ja pakastetaikinapohjasta "leivottu" mustikkapiirakka. :)

Podin lunssakuumettani virkkaamalla La Mimmiitan logoa. Täytyyhän sitä vähän mainostaa itseään Knit 'n' Tagissa. Tästä tuli aikas hieno. Voi tuottaa ihan hitusen luopumisen tuskaa jättää se puuhuni. Vei se yllättävän paljon aikaakin. Noh, se on vain materiaa ja ainahan minulle jää muisto blogiini. Lisäki tuotokseni saa hyvän kodin tapahtuman jälkeen. Siitä lisää myöhemmin...

Lankakerien tilalla on tällä kertaa kukkia, paratiisipuuni teeman mukaisesti. On ollut muuten hauska kuulla eri ihmisten kommentteja, mitä kukin näkee logossani. Oma ajatukseni oli alunperin, että se on ikään kuin kamee-koru, mutta värit kuten negatiivissa eli päinvastoin. Logoa ideoidessani tuntui, että päässäni pyöri pelkästään lankakerät. Siksi logossanikin päässä ovat lankakerät, tosin kuulemma näyttävät myös paplareilta. Logotytöllä on lisäksi etuhiukset, kuten itsellänikin on lähes aina ollut. :)1 kommentti: