lauantai 4. elokuuta 2012

MIMMEILYÄ

Tämä on sitä La Mimmiitan Mimmeilyä! Parhaat päälle ja Cavaa lasiin. Jotenkin on sellainen kutina, että nyt viedään viimoisia kesäilmoja ja kesäpippaloita. Siksi halusinkin pukeutua mahdollisimman kesäisesti. 

Tämä asukokonaisuus oli pakko esitellä teille. Monet ovat kysyneet, että miksi en käytä omatekemiäni vaatteita. No siksi kun en ehdi tekemään ikinä mitään! No niin, nyt on kaikki joko itse tehtyä, tuunattua, segunda manoa (=second hand) tai vintagea. Paitsi nuo hauskat Vero Modan  pöksyt, jotka ovat siis farkun (jeans) ja nahan (leather) sekoitus = "jeather". 

Valkoinen toppi on tuunattu Henkkamaukan mekosta, jämistä tein pääpannan. Simpukkakoru on itse tehty. Samoin rannekoru. Kengät ovat Tukholman Beyond Retrosta. Maksoivat 20€. Love them! 


Eikö olekin oikeaoppisesti kuvattu? Kamera näkyy peilistä ja huulet töröllä! OMG! Oikea pissis. Pyydän huomioimaan, että vihaan kameran edessä olemista ja välttelen parhaani mukaan moisia kapistuksia. Siksi en osaa olla kuvissa luontevasti, saati normaalisti.


Koska tämä ei ole mikään muotiblogi - vaikka muodista tykkäänkin. Tässä on päivän käsityöannostus. Eli se eilen vilauttamani virkattu clutch. Eli laukku. (Minun piti oikein googlettaa mitä se clutch tarkoittaa, kun siihen ensi kerran törmäsin...)

Nyt kolmekymppisille! Sitä tuntee itsensä oikein nuoreksi, kun on vielä alle kolmekymppisiä kavereita... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti