sunnuntai 16. joulukuuta 2012

PIKKUKERÄSIÄ

Tämän joulun teemana on mulla yllättäen kaikki langasta väsätyt jutut! :) Joulukuuseen - mahdollisesti myös lahjapakettien koristukseksi - on tulossa ainakin noita alla olevia hopeisia virkattuja piparireunaisia pyörylöitä ja pikkupikkulankakeräsiä puikkoineen. Kuusen virkaa toimittaa kuvissa karahka a.k.a. sisustuspuu.


Joskus vuosia sitten väkersin pikkupuikkoja hammas-/koktailtikuista ja puuhelmistä, mutta nyt halusin jotain hopeanhohtoista puisen sijaan.


Yksi pakollisista joulujutuista on hyasintit. Tänä jouluna päätin toimia ajoissa, sillä yleensä missaan aina juuri ne haluamani valkoiset hyasintit! Eikö luulisi, että jos joka joulu valkoiset hyasintit loppuu kauan ennen muita, niin kukkakauppiaiden kandeisi tilata niitä seuraavana vuonna enemmän kuin muita värejä? Vai onko syypäänä tyhmät puutarhurit jotka pakottavat ostamaan kaikkia värejä saman verran? Kysynpähän vaan. :D
 

Nyt pilkistää hyasinttienkin joukosta pikkukeränen... :)
 

Jäkälän käsittelyyn muuten sellainen vinkki, että se kannattaa muotoilla heti pihalta tuotuna kun on vielä kostea. Kuivuttuaan huoneilmassa menee rikki ja varisee. Jos ehtii silti kuivahtamaan, niin laita takaisin pihalle hetkeksi. 


Minikeräset kieputtelin askartelupallojen ympärille. Säästää hieman lankaa. :) Puikot syntyivät tällä kertaa korupiikeista ja helmistä. Niitä saa muuten Tiimaristakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti