maanantai 31. joulukuuta 2012

AÑO 2012

Monissa blogeissa on jo näkynyt kuluneen vuoden kohokohtia ja kollaaseja. Pitihän minunkin! :D Itse asiassa oikein odotin tätä, jotta onpa kiva sitten vuoden lopuksi koota kaikki tekeleensä yhteen ja nähdä vuoden saldo. :) Tai siis omalla kohdallani oikeastaan vasta 7 kuukauden ja 14 päivän saldo. Sen verran teini blogini vielä on.


Suurin osa tekeleistäni on yllättäen langasta. Eikä pelkästään lankakauppani takia, vaan sen, etten aikuisiällä ole niin välittänyt ompelemisesta. Vestonomiopiskeluissanikin suurinta tuskaa tuotti kaavoitustunnit ja mielestäni turhien rakennekuvien vääntäminen. Blaah! Toinen suosikkini tänä vuonna on näyttänyt olevan metallilanka ja sen käyttäminen erityisesti koruissa. 

Mun vuoden 2012 suurin saavutus on ehdottomasti oman lankakaupan perustaminen! ♥ :) Se vaati aika paljon rohkeutta, vaikka ei suuri kertasijoitus ollutkaan. Määräaikaisista päivätöistä on ollut se hyöty, että parit lomarahat auttoivat kummasti lankavarastojen hankkimisessa.

Yksi kesän kohokohdista oli Knit 'n' Tag -neulegraffititapahtuma. Ihana hyvän mielen ja ilon viikonloppu. Ja olihan se puisto sitten aika makeen näköinenkin! :)

On tässä matkan varrella ollut monen monta muutakin ilon hetkeä. Ensimmäinen oikea (eli siis jonkun muun kuin tutun) lankatilaus tuntui ihan mahtavalta. Parhautta on olleet myös kaikki fb-tykkääjät, blogin lukijat, blogikommentit ja tietenkin ASIAKKAAT! On tuntunut myös ihan uskomattomalta, että joku on halunnut tehdä MUN ohjeellani jotain tai kehunut MUN tuotteitani tai lankakauppaani julkisesti. Jostakusta saattaa tuntua mitättömältä, mutta ei minusta. 

Kiitos SUURI siis kaikille! Ootte niiiiiiiin ihania! :) 

¡FELIZ AÑO NUEVO 2013!

**********************

ps. Muistakee hei, että maanantaina eli vikana päivänä putiikki on kiinni päivitysten vuoksi, mutta 1.1.2013 jatketaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti