lauantai 5. tammikuuta 2013

UUSI SUURI

Ajattelin vain hihkaista, että joko ootte löytäneet uudistuneen Suuri Käsityö -lehden? Enkä siis tarkoita nettisivuja, vaan ihan paperilehteä. Itse en tajunnut edes odottaa mitään muutoksia, ennen kuin kuulin eilen töissä radiosta mainoksen. 


Ensi vilkaisulta näytti heti paremmalta. :) Ja Missonityylinen siksak-huivikin kannessa. Aikas ajankohtaista meikälle. Mä olen vihdoin saanut "Missoni-virkkaukseni" aluille. Siitä myöhemmin.


Selkeästi haettu nuorekkaampaa otetta. (Välillä vähän harmittelinkin jo, että lehti oli hieman mummoutunut...) Simppeleitä "skappeltyylisiä" neuleita, joiden värkkääjän ei tarvitse olla puikot kädessä syntynyt.


Väriä, väriä... ja nopeita asusteita. 


Tässä numerossa ihastuin ehkä eniten tähän. Kaava-arkkeja tapettina! Ja mittanauhapurkki. :)

Mun mielestä hyvä alku uudelle suunnalle. Täytyy muistaa aina suomalaisia lehtiä arvioitaessa (kuten tätäkin), että budjetit ovat rajalliset. Pieni kansa ja vähän mainostajia. Kuvittelisin, että käsityölehdillä on vielä rankemmat ajat kuin esim. muotilehdillä, joille isorahaisia mainostajia riittää enemmän.

Uusista Kodin Kuvalehden yhteyteen pykätyistä nettisivuista en kyllä tykkää. Vanhemmat olivat paremmat. Olisi kiva ihan erillinen sivusto. :/

Jään jälleen odottelemaan miten homma etenee... :)

6 kommenttia:

 1. Mäkin tykkäsin tästä uudistuneesta :) Jotenkin oli olevinaan tosiaan enempi tätä päivää kuin ennen. Tosin läskinä ihmisenä mua ärsytti kun siitä lihavien mekosta ei ollut kuvaa kuin siten että siinä oli se takki päällä! Ei sillä että oisin sellaista välttämättä ompelemassa mutta periaatteesta ärsytti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö! Mä en yleensä paljon vilkuile niitä ompeluohjeita, kun oon enemmän puikkojen parissa viihtyvää tyyppiä. Siksi mietinkin heti, että voisin ihan hyvin uhrata kaava-arkit tapeteiksi! :D

   On kyllä kovin ilahduttavaa tämä vallitseva käsitöiden ja tuunauksien lisääntyminen ja sitä myötä tietty niihin liittyvien medioidenkin uusiutuminen. <3

   Poista
 2. Hmm, en ole huomannut uudistusta mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta! Pitää ehkä selailla lehteä kaupassa ja mahdollisesti ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tulee kotiin kannettuna, kun reilu äitini sen joskus maksoi. Muuten en varmaan olisi raaskinutkaan tilata lehteä.
   Taisi muuten olla tarjouksessa kaupassa, 5,90€ muistaakseni. :)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä nettisivuista, että ne saisivat kyllä olla erilliset. Mutta uusi lehti vaikutti oikein kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole muuten yhtään niin kivat ja monipuoliset nettisivut kuin aiemmin. Tämä uudistus ei kyllä tainnut mennä nappiin... Täytynee laittaa palautetta. :)

   Poista