lauantai 19. syyskuuta 2015

LOIHDI-ASKARTELU + ARVONTA

Mä olen ollut niin kovin pähkinöissäni tästä viime aikoina! Onhan se nyt aika huippua, että pääsee päivätöissä pläräämään askartelutuotteiden kanssa. Eli tällaista me ollaan duunailtu viime kuukausina töissä. Uutta askartelutuotesarjaa nimeltään Loihdi! Vihdoin Loihdi-tuotemerkki on rekisteröity, ensimmäiset tavarat saatu Suomeen ja osa jo kauppoihinkin. Näitä löytyy ainakin S-ryhmän kaupoista, eli S-marketeista, Saleista ja tulossa on Prismoihinkin. Läheskään kaikki kaupat eivät ole vielä edustettuina tai tavaroita ei ole ehditty toimittamaan niihin, mutta tulossa ovat toivottavasti pian.



Tämä on mulle ja meidän tuotepäällikölle kuin oma lapsi - tai no ainakin sellaisen harjoituskappale! :D Me ideoitiin yhdessä tämän visuaalista ilmettä. Annettin toimeksianto graafiselle suunnittelijalle, että pitää olla vähän vintagea, uusiopaperia, herkkää vanhaa roosaa, pilkkua ja pitsiä. Niin ja tuommoinen "tägi", jossa on tuotesarjan nimi. Nimestä ei valitettavasti voida ottaa krediittiä, se kun ei ole meidän päästä. 



Napsin töissä muutamat kuvat ensimmäisistä Loihdi-tuotteista. Tuotteita löytyy sekä aikuisten että lasten askarteluun. Lapsille esimerkiksi glitterliimoja, vahaliituja, kangastusseja ja muovailuvahoja mm. neonväreissä.



Mun henk.koht. suosikkejani ovat nuo alla näkyvän kuvan helmi- ja silkkimassat. Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin! :) Ja nämä liitutaulupyykkipojat sekä -tikut! Siis noiden kagastussien ja neon-muovailuvahojen lisäksi tietty.



Ai niin ja washiteipit! :D Ihan ite ollaan nämäkin valkattu. Vinkkivitosena, että en ole löytänyt mistään tämän edullisemmin washiteippejä. ;) On meillä paljon muitakin tuotteita ja tulossa vielä lisää. Tässä vain joitakin esimerkkejä ja omia suosikkejani.



Pirkanmaalaisille muuten vinkkinä, että lokakuussa on tulossa alueen Prismoihin Loihdi-promokiertue, jossa lapset pääsevät askartelemaan ja tuotteita saa kimppa-alennuksella. Tässä kiertueen aikataulua:

Prisma Lielahti: pe 9.10. kello 13-19
Prisma Kaleva: la 10.10. kello 10-16
Prisma Koivistonkylä: ke 14.10. kello 13-19
Prisma Ideapark: to 15.10. kello 13-19
Prisma Linnainmaa: pe 16.10. kello 13-19
Prisma Kangasala: la 17.10. kello 10-16

Sitten vihdoin se arvonta! Sain luvan arpoa teidän lukijoiden kesken pussukallisen Lohdi-tuotteita. Esimerkkinä pussukasta on tuo postauksen ensimmäinen kuva, johon kokosin omia suosikkejani. Miten sitten voi osallistua? Jätä kommentti tämän postauksen perään, La Mimmiitan facebook-sivulle tai meilaa mulle. Kerro mitkä tuotteet olisivat suosikkejasi (ne saattavat sujahtaa sitten voittopussukkaan), mitä askartelutuotteita toivoisit löytäväsi tulevaisuudessa marketeista tai jos tulee jotain muuta kommenttia mieleen näihin liittyen. :) Aikaa osallistua on ensi viikon lauantaihin 26.9. asti. Voittajan arvon sunnuntaina 27.9. ja ilmoittelen siitä niin blogissa kuin henkilökohtaisestikin. Eli jos kommentoit anonyymisti, niin jätäthän joko nimimerkkisi tai meiliosoitteesi. Voittopussukka lähtee postiin syyskuun lopussa kun vietän viimeistä viikkoani töissä ennen mammalomaani. Jaiiks ja snif!

26 kommenttia:

  1. Mukana arvonnassa :) Täytyy seurailla oman alueen s-kauppoja, että pääsee kokeilemaan uutuuksia!

    Heidi, omenapuunvarjossa@gmail.com

    VastaaPoista
  2. vau, oikein ootan et tännekki prismaan tulee.. arvonnassa mukana

    VastaaPoista
  3. IIKS, nuo olisivat juuuurikin loistava lahja 4.10 synttäreitään viettävälle kymppi veelle! Hänelle, joka on tuunannut joka ikisen kouluvihkonsakin todella taidokkaasti! Teipit näyttävät kivoilta ja erikuvioiset paperit ovat suuressa suosiossa tuunailuissa! Mukana siis arvonnassa. jasminella82 ät gmail.com

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaapas kivoilta! Jos näen oikein niin ekassa kuvassa on magneetteja (?), niitä ainakin tulisi käytettyä!
    saya
    sayav at hotmail.fi

    VastaaPoista
  5. Mukana arvonnassa! Erilaiset massat kohoaa suosikiksi, ja nuo pienet liitutaulujutut vaikuttaa kivoilta.

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihania! Erityisesti kimalleliimat ja nuo ihanat paperit houkuttelisivat :) Kaikki tuotteet näyttävät kyllä niin kivoilta, että odottelen näitä innolle lähikaupan valikoimiin.
    jomapynn (a) gmail.com

    VastaaPoista
  7. Vau, todella tyylikäs tuotesarja! Ja nuo washi-teippien kuviot, selvästi minun suosikkijuttuni! Näenkö oikein, joukossa on pianonkosketinkuvioinenkin?

    VastaaPoista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti sanoman että Washi-teipit ovat ehdottomasti suosikkejani ja oli valinnanvaikeus ostaa VAIN muutama :)

      Poista
  9. Tosi kivoja tuotteita! Omia suosikkejani ovat esim nuo washiteipit, pikku liitutaulut sekä paperit ja kartongit. Marketeissa luulisi olevan kysyntää ainakin noille lasten askartelutuotteille sekä korttiaskartelutarpeille.

    VastaaPoista
  10. Loistava tuoteperhe. Suosikkini liitutaulupyykkipoika ja - tikku. Osallistun arvontaan. Ihanaa mammalomaa.

    VastaaPoista
  11. Onpas kivoja. Etenkin meillä täällä kaikki askarteluliikkeet ovat mystisesti kadonneet, joten olisikin kiva, että kauppareissulta voisi askartelutarvikkeita hankkia samalla. Minua kiinnostavat eniten paperit ja teipit.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  12. Arvonnassa mukana, kaikkea kivaa! Ainakin teippejä ja kangastusseja voisin kuvitella omaan käyttööni.
    reetta_greippi ät hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Washiteipit, liitutaulupyykkipojat ja kangastussit!! Mahtava juttu, tosi hyvältä vaikuttaa! Ihan sormet syyhyää...
    leevilotta(at)luukku.com

    VastaaPoista
  14. Palkintopussukassa voisi olla jotain kivaa 11-vuotiaalle tytölleni :) Nuo washiteipit ainakin olisivat kivoja :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Washiteipit, liitutaulujutut, helmimassat, kangastussit... kaikki niin ihania! Loistava tuotesarja :)
    sanstryy(at)gmail.com

    VastaaPoista
  16. Washiteipit ja muut paperiaskartelu-jutut.
    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  17. Oi, kyllä olette onnistuneet luomaan jotain kaunista. :) Äkkiseltään parhaalta kuulostaa glitterliimat, kangasvärit ja erilaiset paperit. Mielelläni ottaisin sellaisen yllätyspussin jossa on suunnittelijan lemppareita, niistä olisi kiva sitten kehitellä uutta, vähän niin kuin Masterchefissä on se yllätysboxi. Valitettavasti nämä eivat taida olla valikoimissa ihan heti täällä peräkylällä, pitää yrittää bongailla jos joskus eksyy isoon cityyn (mikäli ei nyt onni potkaise). :)

    VastaaPoista
  18. Washiteipit on omia lemppareitani askartelussa .P
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Oi, ihania! Omat suosikit ovat helmi -ja silkkimassat sekä kangastussit :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Hyvä Johanna! Hyvältä näyttää, jostain syystä en ole vielä päässyt kunnolla askarteluteippailun makuun vaikka aikomus on ollut pitkään. Teippikuosit näyttää hyvältä joten niitä olisi ihana päästä testaamaan! Kohta on taas paljon askartelunaihetta... emilia_kos@suomi24.fi

    VastaaPoista
  21. Glitterliimat on meidän lasten suosikkeja, mukaan ihanaa arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Glitterliimat on meidän lasten suosikkeja, mukaan ihanaa arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Washiteipit, koru- ja korttijutut sekä kangasvärit on kivoja :) Massailua haluaisin kokeilla, joten niitä ois kiva löytää "perusmarketista" :)

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista