lauantai 14. marraskuuta 2015

Tee-se-itse oksajoulukuusi + joulupaketointia

Joulupuu on rakennettu tänä vuonna hieman ajoissa. Kirjaimellisesti nimittäin rakennettu kelottuneista puunoksista - miehen, porakoneen ja ruuvien avustuksella. :) 

Halusin meille tänä vuonna jonkinlaisen "kestoversion" joulukuusesta, koska joulukuussa saattaa olla parempaakin tekemistä kuin aidon kuusen kanssa peuhaaminen ja neulasten siivoaminen. Selailin netissä kaikennäköisiä diy-joulukuusia ja ihastuin eniten oksista koottuun ja valoin varustettuun kuusentapaiseen. Ensin ajattelin tehdä sellaisen seinälle ripustettavan version, mutta en halunnut rei'ittää meidän seiniä sen takia kuitenkaan. Päädyin sitten tuollaiseen rungon omaavaan versioon. Ympärille kieputtelin 20:n kappaleen led-valosarjan, joka riitti sopivasti.


"Kuusi" on tökätty keraamiseen maljakkoon ja tuettu valkoisilla koristekivillä. Suurimman osan koristeita värkkäsin itse. Latvatähti (Prismasta), valkoiset minipompomit (Ikeasta) ja minilasipullot (Sinellistä) on ostettu valmiina. 


Myös suurin osa joululahjoista on paketoitu jo valmiiksi. Joulukortithan mä tein jo syyskuussa. :D Korteista on kuvia täällä ja täällä.


Sitä kaikista parasta ja toivotuinta joululahjaa täällä odotellaan edelleen syntyväksi parin viikon päästä... ^_^

5 kommenttia:

 1. Hieno idea! Raidan itekki tollasen toteuttaa! Ihania paketteja!

  VastaaPoista
 2. Hieno idea! Raidan itekki tollasen toteuttaa! Ihania paketteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin kyllä itsekin! :) Ensin meinasin tosin tehdä värikkäämmän, mutta jotenkin päädyin yllättävästi hillittyyn musta-valko-harmaahopeaan.

   Poista
 3. Onpa kaunis! Ja ihanat paketit. Ja vielä wau-huutoa näin varhaiselle valmistumisaikataululle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Enhän mä normaalisti näin ajoissa olisi, mutta kun on kerennyt mammalomailemaan kotona jo useamman viikon tulokasta odotellessa. :D

   Poista