keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Hyvää tekeviä trikookuteisia pannunalusia

Canelipuu ry sekä Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogin Laura ovat yhdessä haastaneet kädentaitoisia bloggaajia ja blogien lukijoita auttamaan Intian vähäosaisia lapsia käymään koulua. Miten se sitten tapahtuu? Jokainen voi lahjoittaa haluamansa määrän tekemiään käsitöitä Lauran kautta Canelipuulle. Käsityöt myydään Teurastamon joulumyyjäisissä ja tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä  Canelipuun kautta. Lisää Canelipuun toiminnasta ja lahjoitusten kohteesta voi käydä lukemassa heidän nettisivuiltaan. 

Olin tietenkin heti messissä! Onhan kehittyvien maiden lasten koulutus havaittu olevan paras mahdollinen tapa poistaa köyhyyttä maailmassa. Tuntuu myös aika kivalta tehdä jotain konkreettista pelkän rahan lahjoittamisen sijaan. Toki sekin on tarpeen ja mahdollista myös tässä hyväntekeväisyyskohteessa. 

Haastan siis teidät kaikki mukaan osallistumaan! :) Toki ymmärrän, että kaikilla ei välttämättä ole aikaa, vaikka halua olisikin. Itse kulutan tällä hetkellä aikaani kotona odottelemalla pikku minionia syntyväksi, joten resursseja onneksi löytyi tähänkin projektiin. Halusin silti tehdä jotain nopsasti valmistuvaa, sillä en voi tietää koska tulee lähtö sairaalaan kun laskettu aikakin on jo ensi viikon lopulla. :) Virkkasin oman korteni kekoon trikookuteisilla pannunalusilla. Näihin ei huvennut kuin yksi ilta ja muutama TV-ohjelma siinä sivussa.Kaikkiin pannunalusiin löytyi materiaalit kotoa joten oma rahallinen sijoitukseni on vain postikulujen maksaminen. Värit ovat yllättäen hyvinkin itseni näköisiä ja makuisia. :) Eivätköhän silti miellytä myös potentiaalisia asiakkaita.Olen virkkaillut näitä pannunalusia ennenkin. Ovat mainio joululahja muuten, tai miksei tuliaisenakin. Sydämen muotoisia alusia virkkailin joskus ystävänpäivälahjaksi kavereilleni.Jos haluatte haasteeseen mukaan, niin käykäähän kurkkaamassa lisäinfoa täältä! :)


2 kommenttia:

 1. Jes! Kauniita <3

  Isokiitos, että olet mukana! Toivotaan, että saadaan kasaan jättipotti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva olla mukana. :) Toivotaan tosiaan, että mahdollisimman moni innostuu sekä värkkäilemään että ostamaan tuotteita!

   Poista