sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Virkatut kuppikakut ja piparit + diy teepussit

Ihastuin Porvoon reissullamme lelukauppa Riimikkoon ja päädyimmekin ostamaan sieltä lasten teesetin miehen kummitytölle syntymäpäivälahjaksi. Koska mulla on nyt kova diy-vaihe meneillään, halusin tuunata teesettiä itse tehdyillä ruuilla. Mikäs sen makoisammin olisi sopinut settiin kuin kuppikakut ja joulupiparit. Lisäsin vielä pienet teepussit mukaan.


Virkatut kuppikakut ja piparit on tehty Blend Bamboo -langasta, joka niin passelisti soveltuu tähän. Kuppikakkujen pohja on tummanruskeaa lankaa (eli suklaata :P) ja päällikuorrutus eri väreillä. Osassa on koristeena "nonparelleja" eli pikkuhelmiä ja toisissa isompia helmiä. Kuppikakkujen pohjalla on pahvista leikattu ympyrä ja ne on täytetty vanulla.


Piparit on virkattu ja sitten koristeltu sellaisella helmiäisvalkoisella tuubitussilla, jota en nyt tarkemmin osaa kuvailla.


Teepussien toinen puoli on valkoista huopalevyä ja toinen on tarrasta. Lankana käytin vaatteista leikeltyä kapeaa satiininauhaa ja "roikottimet" on tarraa molemmin puolin.


Pakkasin kuppikakut ja muut herkut silkkipaperiin ja Tigerista ostettuihin pikkupahvilaatikoihin, joita tuunasin vähän tarroilla.


Kauhian söpöä ja pastellista tuli taas! :)4 kommenttia:

  1. Tosi ihania noi virkatut kuppikakut ja piparit! Varmaan myös kestäviä leikeissä. Ehtispä/osaispa tehdä omillekin lapsille tuommoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kestävät. :) Eivätpä ainakaan sisällä muovileluille tyypillisiä ftalaatteja yms. ikävää.

      Poista