tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kevätoksia ja pääsiäiskakku

Meillä juhlittiin viime sunnuntaina meidän ainokaisen 1/4-vuosipäivää. Tosin se 3 kuukautta tuli täyteen jo aiemmin viime viikolla. Oikeasti mä halusin vaan Tappisen kummitätit eli omat kaverini kylään. Niin ja tekosyyn leipoa kakun. :) Olisin järkännyt puolivuotispäivän myöhemmin, mutta kun ei olla juuri silloin Suomessa. Korvattiin ne kemut sitten näillä.


Munaisella teemalla mentiin. Kakun päällä oli suklaamunia ja lisäksi tarjottiin minikarjalanpiirakoita sekä munavoita. 


Koska päivisin on vielä toistaiseksi aikaa, niin ehdin askartelemaan myös kevätoksat. Vähän niin kuin virpomisoksia, mutta ei niin pääsiäissidonnaisia kuitenkaan. Ja koska maailmassa ei koskaan ole pastellia liikaa, narsissien ruukkuja toimittaa tuikkukipot ja seassa vipeltää (Tigerin) pastellitipuset.


Viirinauhat askartelin ohuesta puuvillalangasta ja washiteippien palasista. Perhoset on taiteltu erilaisista askartelupapruista. Ohjeen näihin paperiperhosiin sain kummitätiltäni.


Tässä vielä se kaava perhosiin jos jotakuta kiinnostaa. Sitten vaan taitellaan haitariksi nuo osaset. Vartaloksi sidoin metallilankaa ja sarvet on sukkapuikon ympärille kieputettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti